Фасад, що вентилюється

Логічна інновація в сучасному будівництві

     Ситуація що склалася на ринку нерухомості України диктує якісно новий підхід до багатоповерхового та котеджного будівництва. Великі будівельні компанії, а з ними і приватні забудовники все рідше оперують словами "дешево", "швидко", "на продаж", а більш тяжіють до понять "якість", "надійність", "екологічність" та "комфорт". Будівельні матеріали нового покоління витісняють з ринку синтетичні аналоги, замість силікатної цегли все більш частіше обирають керамічний блок, на зміну дешевим композитним матеріалам прийшов клінкер.

     Сьогодні всіх цікавить не тільки зовнішній вигляд споруди при здачі об'єкту, але і як поведуть себе будматеріали через рік, два, десятиліття з моменту завершення будівництва. Якісний та добросовісний підхід до лицювання фасаду керамічною та клінкерною цеглою передбачає особливу увагу до кладкових матеріалів. Проблема сольових проявів на керамічній цеглі благополучно вирішена використанням спеціальних кладкових сумішей і сьогодні компанія "ЕОС" презентує свій новий продукт: вентиляційні коробочки фасаду - вирішення глобальної післябудівельної проблеми лицювальної кладки.

Вентиляційні коробочки "ЕОС" - гарантія довговічності та надійності.

      В кожній стіні існує місце переходу температури з від'ємної до плюсової, в якій відбувається утворення конденсату. З часом, конденсат що накопичується в стіні, призводить до виникнення грибку та плісняви всередині стіни, суттєвого зниження теплоізоляції, порушення комфорту всередині приміщення та зовнішньої естетики фасаду.

      Спираючись на багаторічний успішний досвід роботи в сфері будматеріалів, компанія "ЕОС" розробила ефективне розв'язання проблеми накопичення конденсату - вентиляційні коробочки "ЕОС", призначені для вентиляції щілинних стін і повного відводу конденсату назовні стіни.

Вся хитрість - в конструкції.

      Унікальність нового продукту компанії "ЕОС" заключається в внутрішній структурі виробу, яка корелює потоки повітря, забезпечуючи ефективне провітрювання внутрішньої частини фасаду, при цьому захищаючи кладку від потрапляння комах та гризунів, а саме головне - чинить перепону проникненню води всередину кладки та прояву сольових утворень на цеглі. Застосування вентиляційних коробочок дозволяє підтримати оптимальний рівень вологості на рівні теплоізоляції, а також повністю виключає можливість появи грибків на фасаді.

1. Часта сітка запобігає проникненню гризунів та комах.
2. Внутрішній захист від води та відвід конденсату.

      Вентиляційні коробочки "ЕОС" виконані з морозостійкого, зносостійкого та ударостійкого матеріалу з широким діапазоном експлуатаційних температур, що переважає звичайний будівельний пластик по механічній твердості, жорсткості та довговічності. Матеріал стійкий до лугів, мастил, розчинів неорганічних солей та кислот, вуглеводам, жирам та бензину.
Ваша IP адреса: 3.145.88.227
Google+
Copyright © 2024 ТзОВ Фірма ЛАВІСС. Powered by Zen Cart