Інструкція з монтажу системи "Кая"

Монтаж огорожі починається з ознайомлення з елементами стовпця (кутовий елемент) і елементами підмурівки (стіновий елемент) в упаковці (євро піддон). Всі елементи упаковуються попарно і умовно розподіляються на ліві та праві. Лівий елемент-це дзеркальне відображення правого елементу і навпаки. Елементи підмурівки монтуються по всій довжині фундаменту,який завідомо виведений на нуль та оброблений гідроізоляцією.

Всі елементи стовпця та підмурівки викладаються на сухо(без клею,цементу,і т.п.) виступом донизу (гребенем вниз).

Ряд підмурівки викладається по колу з однакових лівих(умовно) або правих(умовно)елементів, а слідуючий навпаки.

Слідуючим кроком є викладання елементів стовпця в тій самій послідовності, що і підмурівки:

Ряд з чотирьох однакових правих (умовно), слідуючий з чотирьох лівих (умовно).

Порожнину огорожі заповнюють густим бетоном,порожнини (отвори) в самих елементах не заповнюються.

Викладати ряди підмурівки і ряди стовпчиків рекомендується парною кількістю рядів.

Дашки стовпця і підмурівки встановлюються на клей або спецрозчин, шви між: підмурівочними дашками заповнюються силіконом, або іншим спеціальним матеріалом.

Для того, щоб захистити огорожу від вологи (опадів), під час монтажу елементів, необхідно кладку накривати поліетиленовою плівкою.

Обов'язковою вимогою для експлуатації огорожі є покриття її захисними засобами. Від проявів висолів і збільшення морозостійкості розроблені спеціальні водовідштовхуючі покриття-гідрофобізатори. Ми рекомендуємо використовувати акрилову грунтовку глибокого проникнення "DNIPROCONTACT G-20" При обробці огорожі дана рідина проникає в обробляючий матеріал на глибину 1,5-5 мм і утворює водовідштовхуючий шар. Якщо висоли уже є, існує рідинадля очищення фасадів від висолів.

Ваша IP адреса: 3.15.4.244
Google+
Copyright © 2024 ТзОВ Фірма ЛАВІСС. Powered by Zen Cart