Соковарка 8л

Легкі і прості у використанні соковарки допоможуть приготувати багаті вітамінами, без шкідливих домішок та консервантів соки.
Хочете зберегти шматочок літа на довгу зиму?
Ці стиглі яблука, груші, вишні з власного саду. Море вітамінів, джерело життєвої сили і гарного настрою. Плоди сонця, аромату яких не вистачає взимку! Ми пропонуємо недороге і просте у використанні пристрій, який допоможе Вам зберегти користь соковитих літніх фруктів на радість всій родині.
За допомогою соковарки Ви приготуєте не тільки сік з фруктів і ягід, але і фруктове пюре, домашній мармелад або начинку для пирога. Законсервований таким способом сік добре зберігатися навіть без додавання цукру!
Отриманий за допомогою соковарки сік аналогічний свіжовичавленому, але при цьому придатний для заготівлі про запас, так як він пастеризується в процесі випарювання і не потребує додаткової теплової обробки.

Принцип роботи соковарки:
Соковарку ставлять на плитку.
При нагріванні води в днищі утворюється пара. Він піднімається вгору, надходить у сітку, розриває клітини фруктових ягід, сприяючи тим самим утворенню пастеризованого соку.
Через отвори в сітці сік стікає в кожух. Отриманий сік не повинен підніматися в кожусі вище сітки, так як його знову будуть вбирати фрукти. Щоб цього не сталося, необхідно періодично відпускати затискач і зливати готовий сік в стерильну гарячий посуд.
Тривалість варіння соку залежить від сорту і триває в середньому 20-60 хвилин з моменту закипання води.
Перед початком роботи:
У піддон соковарки налити не менше двох літрів води і нагріти її до кипіння. Після того, як вода закипить, на піддон соковарки встановити сокозбирач та завантажувальний бункер з фруктами або ягодами. Завантаження фруктів або ягід виробляти до бурту бункера. Потім соковарку накрити кришкою і продовжити нагрівання на повільному вогні. Шланг гумовий перекрити затискачем. Необхідно стежити за тим, щоб вода в піддоні соковарки не википала повністю (щоб уникнути пригорання дна.)
Процес соковідділення триває 45-70 хвилин залежно від зростання і стиглості ягід. Після закінчення зазначеного часу затискач зняти і гарячий сік злити через шланг в чисті бутлі або банки, які попередньо простерилізувати і нагріти.
Соковарка дає можливість отримати і солодкий сік. Для цього в завантажувальний бункер одночасно з ягодами або фруктами насипати цукор.
Для збереження соку протягом тривалого часу необхідно дотримуватися всі правила консервування.
Можливе приготування тушкованих овочів і парового м'яса
При приготуванні тушкованих овочів соковарку встановити, як зазначено вище, закласти в завантажувальний бункер овочі і тушкувати на повільному вогні протягом 30-60 хвилин, додавши необхідну кількість солі і спецій.

  • Артикул: КА1359



Интернет реклама УБС
Ваша IP адреса: 54.80.148.252
Google+
Copyright © 2017 ТзОВ Фірма ЛАВІСС. Powered by Zen Cart

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС